Beach Club Gröningen Leverans & villkor

Beställning
För att kunna säkerställa att vi ska kunna tillgodose alla era önskemål vill vi gärna ha er bokning så tidigt som möjligt, dock senast 5 dagar i förväg. Givetvis är ni välkomna med er förfrågan även med kortare varsel, men då kan vi inte garantera att vi kan erbjuda den mat ni önskar även om vi självklart kommer göra vårt yttersta för att lösa er önskemål. Förändring av antal skall meddelas senast 3 arbetsdagar före leverans.

Minimiantal
Minimiantalet vid bokning är 25 personer om ingen annan överenskommelse skett.

Avbeställning
Avbeställning ska ske senast 3 arbetsdagar före leverans, vid senare avbeställning debiteras 50% av beloppet.

Betalningsvillkor
10 dagar netto vid fakturering.

Skador och förkommet gods
Vi debiterar för allt skadat, kantstött eller borttappat gods i samband med fakturering. Var därför noggranna med att kontrollera att allt gods följer med tillbaka vid retur.

Leverans
Alla våra priser är  baserade på avhämtning hos oss på Båthusgatan 4 där ni även återlämnar uppläggningsfat och skålar nästkommande vardag.

Givetvis kan vi även leverera till överenskommen adress mot en leveransavgift. Pris för leverans/retur inom Helsingborg:
* Leverans/retur vardagar fram till klockan 18.00, 250 kr (exkl moms)
* Leverans/retur vardagar mellan 18.00-22.00 samt lördagar och söndagar fram till 22.00: 350 kr (exkl moms)

För resor utanför Helsingborg tillkommer milersättning på 25 kr/mil

För leveranser vid andra tider eller för leverans utanför Helsingborg offererar vi utifrån dina önskemål. Hämtning av uppläggningsfat och skålar sker nästkommande vardag eller enligt överenskommelse.

Våra Öppettider

STÄNGT FÖR SÄSONGEN.
ÖPPNAR VÅREN 2019 IGEN.

BOKA BORD